Kapper Leiden centrum

Kapper Leiden centrumZoekt u een kapper in Leiden centrum?

Maak kennis met Fresh Hair Design! Wij zijn een professionele kapper, gevestigd in Leiden Centrum. Dit maakt ons zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Maak nu een afspraak door te bellen of kom eens bij ons binnenlopen!

Voor zowel dames, heren als kinderen

De kapper in Leiden centrum staat dagelijks klaar voor het hele gezin! Wij bieden een diversiteit van behandelingen en denken graag met u mee. Omdat onze kappers zeer ervaren zijn en regelmatig cursussen volgen, passen zij altijd de nieuwste kniptechnieken toe. Dit betekent ook dat zij op de hoogte zijn van de laatste trends. Hierdoor kunnen zij u uitstekend adviseren op basis van uw haartype. Dit geldt tevens voor passende haarverzorging. Om ook thuis uw haar in model te krijgen is het van belang om de juiste producten te gebruiken. Wij geven u graag tips!

In onze salon worden enkel hoogwaardige producten gebruikt van de volgende merken:

  • L’Oréal
  • Schwarzkopf
  • Sassoon
  • Moroccanoil

Al deze producten bieden een diversiteit van producten aan, die kunnen worden uitgekozen op basis van uw haar. Deze kunt u tevens bij ons aanschaffen om ook thuis uw haar optimaal te verzorgen. Heeft u hier een vraag over? Neem dan gerust contact op, wij staan u graag te woord.

Bent u enthousiast geworden? Maak dan nu een afspraak bij de kapper in Leiden centrum en laat u verrassen door onze uitstekende service. Wij streven er iedere dag weer naar om onze klanten met een glimlach de salon te zien verlaten.

   Kapsalon Leiden     Contact opnemen