Kapper Leiden Breestraat

Kapper Leiden BreestraatKapper te Leiden: kom naar de Breestraat

U bent op zoek naar een kapper te Leiden? In de Breestraat treft u Fresh Hair Design aan, waar wij dagelijks voor u klaar staan. Zowel dames, heren als kinderen kunnen bij ons terecht voor de gewenste behandeling. Er wordt uitgebreid de tijd voor u genomen en u kunt rekenen op deskundig advies. Wenst u meer informatie? Lees dan verder of neem contact met ons op middels het contactformulier.

Professionele producten

In onze salon staat een hoogwaardige kwaliteit centraal. Dit betekent niet alleen dat we aandachtig naar uw wensen luisteren, maar ook dat wij enkel hoogwaardige producten gebruiken. Deze worden zorgvuldig geselecteerd uit diverse professionele merken, waaronder L’Oréal, Schwarzkopf, Sassoon, en Moroccanoil. Bij de kapper te Leiden Breestraat wordt u geholpen met uw ultieme haarverzorging. Wij kunnen u professioneel adviseren op basis van uw haartype en haarconditie. Wellicht gebruikt u namelijk de verkeerde shampoo waardoor uw haar uitdroogt, of heeft u uw haar geverfd waardoor het extra verzorging nodig heeft. Met behulp van onze professionele producten kunt u ook thuis profiteren van gezond en glanzend haar.

Maak een afspraak!

Wij raden altijd aan om een afspraak te maken zodat u zeker weet dat wij een plek voor u hebben, maar u kunt natuurlijk ook altijd even binnenlopen. De kapper in Leiden is gevestigd aan de Breestraat 72 en is van dinsdag t/m zaterdag geopend. Op donderdagavond zijn wij extra lang geopend. Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Bel ons dan via het nummer op deze website of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

  Kapsalon Leiden     Contact opnemen