Goede kapper Leiden

Goede kapper LeidenGoede kapper in Leiden: Fresh Hair Design

Bent u op zoek naar een goede kapper in Leiden? Dan laten wij u graag kennis maken met Fresh Hair Design. In onze stijlvolle kapsalon kunnen zowel dames, heren als kinderen terecht voor een knipbeurt. Wij hanteren scherpe tarieven met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Maak uw wensen kenbaar

In onze budgetvriendelijke kapsalon kunt u rekenen op persoonlijke aandacht. Dit betekent dat wij naar uw wensen luisteren alvorens wij beginnen met knippen of verven. U wilt natuurlijk niets aan het toeval overlaten en dat begrijpen wij als geen ander. Daarom kunt u altijd rekenen op een eindresultaat dat aansluit op uw wensen. Niet alleen zijn onze kappers zeer ervaren, zij zijn ook op de hoogte van de laatste trends. Dit betekent dat zij ook graag hun ideeën met u delen en u uitstekend kunnen adviseren. Hierbij kijken ze naar uw haartype en de vorm van uw gezicht. Op basis hiervan kunt u natuurlijk zelf bepalen wat u met het advies doet! Uw wensen staan altijd centraal.

Wij werken in onze salon enkel met hoogwaardige haarproducten, waaronder Maroccan oil. De arganolie die verwerkt is in deze producten, maakt uw haar heerlijk glad en glanzend. Echter wordt uw haar niet zwaar, waardoor u uw kapsel nog steeds perfect in model kunt brengen. In onze kapsalon kunnen wij u ook tips geven, zodat u thuis ook uw haar optimaal kunt verzorgen.

Kortom, zoekt u een goede kapper in Leiden, dan nodigen wij u graag uit in onze kapsalon! Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen, of maak direct een afspraak door te bellen.

  Kapsalon Leiden     Contact opnemen